Ingrediente
- 1 cana (200g) fasole Pinto
- 1 ceapa
- 2 rosii medii
- 2 morcovi mari
- 4 cartofi medii
- 1 lingura ulei de cocos
- 4 cani (1 Liter) apa
- ½ lingurita sare
- ½ lingurita piper negru
- 1 lingura rozmarin uscat
Preparare
- Curatati si feliati ceapa, cartofii si rosiile.
- Adaugati ceapa intr-o cratita cu uleiul de cocos si caliti-o la foc mediu pana se rumeneste.
- Adaugati apa, fasolea, morcovii tocati, cartofii, rosiile, acoperiti cratita si lasati-le sa dea in fiert.
- Odata ce a inceput sa clocoteasca apa, dati focul mai incet si lasati sa fiarba supa pana cand legumele sunt moi.
- Dupa ce au fiert destul, blendati ingredientele intre ele.
- Adaugati sarea, piperul, rozmarinul si alte condimente, dupa gust.
- Lasati supa sa se raceasca si sa absoarba aroma condimentelor timp de 15 minute, inainte de a o servi.
- Serviti cu paine sau bagheta proaspata, crutoane, lipii sau orice altceva.