0

„Practica regulata a respiratiei constiente are un efect relaxant, calmant si poate ajuta in probleme de stress, de la atacuri de panica, la probleme digestive.” Andrew Weil, medic Respiratia este cel mai natural lucru pe care il facem de...
Citeste mai mult »
0

Ceaiurile de plante care calmeaza,relaxeaza au valoare foarte mare in lumea agitata de astazi. Asa ca alegeti-va aroma favorita si savurati pe indelete efectele reconfortante ale unui ceai linistitor. Musetel – Chamaemelum nobile si Matricaria chamomilla ...
Citeste mai mult »
0

Despre minunea numita coriandru se vorbeste inca din secolul 9, fiind mentionat in Vechiul Testament si in perioada Egiptului antic. Aceasta planta aromata are frunze ce seamana izbitor de bine cu patrunjelul, iar pe langa aroma sa bogata, ea are beneficii...
Citeste mai mult »
0

In ultima vreme, din ce in ce mai multa lume adopta consumul de leguminoase, inlocuind sursele de proteina animala cu cele de provenienta vegetala. Lintea rosie face parte din aceasta categorie intrucat ofera o bogatie de nutrienti pentru sanatate si...
Citeste mai mult »
0

Piperul negru este unul dintre cele mai cunoscute condimente utilizate in bucatariile intregii lumi. Se foloseste in varianta integrala, sub forma de boabe sau macinat. Pe langa aroma sa inconfundabila si gustul picant cu care da savoare mancarii, piperul...
Citeste mai mult »
0

Desi, conform numeroaselor studii efectuate de-a lungul vremii exista o multitudine de beneficii ale consumului cerealei numita ovaz, iata o lista de 10 motive, cele mai importante, pentru care merita sa includeti acest aliment in dieta: 1. Are putine...
Citeste mai mult »
0

Boabele de naut au un gust delicios si o textura untoasa, dar si pastoasa. Aceasta leguminoasa versatila este utilizata ca ingredient principal in multe retete indiene si arabesti precum hummus, falafel si diferite retete de curry. Beneficii pentru...
Citeste mai mult »
0

Ingrediente 1 cana caju hidratate peste noapte ½ lamaie proaspata 1 mana busuioc verde 1 mana arpagic proaspat 2 linguri sirop de artar/agave sare dupa gust piper dupa gust ½ cana apa Preparare Adaugati apa in blender. Stoarceti jumatatea de...