0


perfect-relationshipDuminica, 11 ianuarie

ora 11:00

restaurant Satya (etaj)

“Barbatul tinde catre libertate, femeia catre obicei.” GOETHE

Odata ce punem bazele unei relatii, marea noastra provocare este sa pastram pasiunea si sa ducem oviata de calitate alaturi de jumatatea noastra.
Insa care sunt motivele pentru care intervine rutina, plictiseala si ajungem la punctul in care nu-l mai recunoastem pe celalalt?

Pe langa stresul si grija vietii zilnice, tipologiile arhetipale in care barbatul are un statut superior femeii, pe care o ocroteste si o venereaza sunt atat de inradacinate in subconstientul nostru, incat relatia sentimentala are de suferit in lipsa lor.

Seminarul este alcatuit dintr-o parte teoretica despre istoria relatiei de cuplu si dintr-o parte practica in care propunem solutii fezabile pentru integrarea tipologiilor antropologice in viata actuala. Seminarul este destinat atat persoanelor care sunt implicate intr-o relatie cat si celor care nu au partener/a deoarece vom discuta despre comportamentul pe care il putem adopta odata ce ne angrenam intr-o relatie.

Confirmarea participarii este necesara si se face pe email sau la telefon: contact@centruldepreventie.ro / 0722.298.120

Cost de participare: 30 lei

detalii: http://centruldepreventie.ro/servicii/seminarii-si-workshopuri/relatia-de-cuplu-de-ce-scade-pasiunea-si-cum-sa-o-mentinem-cu-ajutorul-tipologiilor-antropologice/

comment closed