0
unnamed (2)
Ingrediente
  • Pentru omleta:
  • ¾ cana faina de naut
  • ¾ cana lapte de soia
  • 1 „ou” vegan (o lingura faina in amestecata cu 2 linguri apa)
  • 2 linguri fulgi de drojdie inactiva
  • usturoi si chilli (optional, dupa gust)
  • Pentru umplutura:
  • 140g ciuperci Champignon
  • ½ ceapa
  • 2 linguri sos de soia
  • 1 crenvurst vegetal
  • 1 rosie
  • 60g cascaval de post ras
 
Preparare
  1. Taiati ceapa julienne si feliati ciupercile.
  2. Adaugati-le in tigaie, turnati sosul de soia peste ele.
  3. Gatiti-le acoperite, la foc mediu, timp de cateva minute.
  4. Taiati rosia si crenvurstul vegetal.
  5. Luati capacul de pe tigaie, adaugati rosia si crenvustul feliate si gatiti-le timp de cateva minute, pana se evapora apa lasata de legume.
  6. Luati tigaia de pe foc.
  7. Turnati faina de naut intr-un vas.
  8. Adaugati fulgii de drojdie si condimentele.
  9. Preparati „oul” vegan amestecand apa cu faina de in, lasati amestecul sa stea timp de 5 minute si apoi adaugati-l in vas.
  10. Adaugati laptele de soia si condimente si amestecati.
  11. Folositi un tel pentru a dilua cocoloasele formate.
  12. Radeti cascavalul vegan (separat de amestec).
  13. Incingeti o tigaie pe foc cu putin ulei de cocos.
  14. Turnati amestecul pentru a forma o „omleta”.
  15. Intindeti bine omleta cu o ustensila, astfel incat sa nu fie prea groasa (cam ca o clatita).
  16. Cand omleta e gatita, adaugati cascavalul ras pe o jumatate din ea.
  17. Apoi adaugati amestecul de legume preparat initial.
  18. Folosind o spatula, petreceti cealalta jumatate a omletei peste umplutura.
  19. Mai lasati-o cateva minute pe foc.
  20. Daca nu ati folosit toata compozitia, repetati procesul pana o terminati.

comment closed