1
Despre hidromel se pot spune multe. Este o comoara ascunsa a alimentatiei sanatoase, un elixir cunoscut inca de acum 4.000 de ani, cand era considerat a fi leac impotriva imbatranirii.
 
hidromelHidromelul este o bautura naturala pe baza de miere de albine si polen fermentate in apa proaspata. Are un gust usor acidulat, dulce si parfumat – de unde vine denumirea de sampanie a zeilor. 
 
Este un real elixir al sanatatii si tineretii, avand proprietati curative bazate pe multitudinea de vitamine si minerale pe care le contine. Aceasta bautura, consumata cu 20-30 de minute inainte de masa este un bun digestiv, reda pofta de mancare, intrucat potenteaza secretia de sucuri gastrice. 
 
In plus, este un bun afrodisiac recomandat a fi consumat de femei in acest scop, deoarece relaxeaza si ofera o stare euforica, iar in anumite cazuri a fost dovedit ca ajuta in a depasi anumite bariere psihologice autoimpuse. 
 
Hidromelul contine o bogatie de substante benefice pentru organism, printre care enumaram vitaminele A, C, D, E, K, complexul de B-uri, calciu, seleniu, potasiu, magneziu. El are in compozitia sa peste 400 de substante nutritive care ajuta la mentinerea corpului tanar si sanatos si contribuie la crearea unei dispozitii tonice si pozitive.
 

 

Etichete: , ,

1 Comentariu

  1. Ada K spune:

    Este o bautură cu adevarat extraordinara. Am gasit-o la http://mied-dacic.ro Pacat ca e prea putin promovata si nu se prea stiu multe despre proprietatile miedului. Un blog dedicat, pare a fi tot al producatorilor http://mied.ro
    la multi ani! 🙂