0

Joi, 9 Octombrie

Ora 19:00

restaurant Satya (etaj) 

Intrarea libera!

Barbat 32 ani – stres, litiaza renala

“Am citit pe internet despre terapie si am zis sa incerc si eu. Am o experienta bogata in a fi „pacient” al terapiilor alternative. Nimic din ce am facut nu a reusit sa ma reechilibreze atat de bine cum o face terapia bowen. Pur si simplu ma simt alt om. Astept cu nerabdare fiecare sedinta de terapie. terapia Bowen”

Femeie 18 ani – scolioza dubla

“Port corset de la varsta de 12 ani. Am incercat multe variante pana acum inclusiv o terapie ce are la baza controlul muschilor prin respiratie pe care am facut-o in Germania. Tot aici mi s-a facut un corset nou. La intoarcerea in tara am auzit de aceasta terapie alternativa noua bowtech.  Am facut o programare mai mult la insistentele mamei. Lucrul care mi s-a parut extraordinar a fost ca la prima sedinta am venit la cabinet cu dureri de spate care au incetat imediat dupa terminarea acesteia. La ora actuala am facut 24 de sedinte. Starea mea este excelenta, corsetul nu imi mai este bun (s-a micsorat deviatia coloanei). Chiar este o minune aceasta tehnica.”

 

Barbat 77 ani – spondiloza lombara, tuse

“Din cauza spondilozei nu ma mai puteam apleca la 90 grade, ma indreptam foarte greu si aveam dureri puternice. in prezent fac aceasta miscare cu usurinta si nu mai am acele dureri. De asemenea tuseam foarte des si expectoram mult. in prezent aceasta stare s-a ameliorat foarte mult. Am o certa senzatie de revigorare fizica. Efectiv ma simt mai in putere. Dupa cele 8 sedinte efectuate, doresc sa mai fac sedinte de terapie periodice pentru intretinere.”

 

Barbat 41 ani – 6 hernii de disc, anxietate, atacuri de panica (programat pentru operatie)

“Am venit la cabinet In carja. Eram programat pentru operatie de hernie peste 4 zile. Am anulat operatia dupa prima sedinta pentru ca am inceput sa ma simt mult mai bine. De asemenea am renuntat la carja. Am inceput sa simt din nou cele 3 degete de la picior si calcaiul care imi fusesera amortite. Am capatat un alt tonus. Am facut 15 sedinte si starea mea generala este foarte buna comparativ cu cea dinainte de terapie.”

 

Femeie 42 ani – diabet zaharat tip 1 (insulino-dependent), durere umar

“Cand am inceput aceasta terapie, nu credeam ca poate avea asemenea rezultate. Durerea din umar a fost principalul motiv pentru care am vrut sa fac bowtech. Trebuie spus ca diabetul il am de la varsta de 12 ani. Inainte de terapie, doza zilnica de insulina era de 84 unitati. Evolutia a fost extrem de buna si dupa 2 sedinte, am fost obligata sa o reduc la 26 unitati. Sunt la a 18-a sedinta, iar doza mea zilnica de insulina este acum de 22 unitati.”

 

Barbat 36 ani– Hernie disc lombara – faza incipienta

“Dureri ale spatelui periodice si blocaje de spate dupa efort fizic (4-5 ori / an). Dupa tratamentul Bowen durerile de spate din perioada diminetii au disparut, am o stare de confort si relaxare musculatura extraordinare.”

 

Femeie 29 ani – dureri de spate (in zona rinichilor), dureri de urechi si cap; lombosciatica; probleme de tranzit intestinal (foarte accelerat), balonari si dureri foarte puternice in zona intestinului gros

“Aveam zilnic dureri in zona urechilor si a capului si dureri in zona rinichilor. La un moment dat am ridicat niste sacose foarte grele si am facut si o lombosciatica.

Dupa primele doua sedinte tranzitul intestinal s-a reglat, nu am mai avut dureri de burta. Dupa aprox. 4 sedinte au trecut si durerile de urechi si cele de rinichi. Problemele de lombosciatica au disparut (mentionez ca abia urcam scarile). Dupa fiecare sedinta ma simteam din ce in ce mai bine. Daca inainte sa vin la Bowen nu exista zi in care sa nu ma doara ceva, sa nu ma deranjeze ceva, dupa ce am inceput tratamentul (dupa 2 sedinte adica) nu am mai avut dureri. Am observat ca tratamentul a avut efect atat asupra corpului, dar si asupra psihicului. Obisnuiam sa nu imi exteriorizez emotiile negative foarte des insa am simtit ca nu pot sa nu le exprim dupa tratament. Stiu ca nu este bine sa le acumulam deoarece acestea pot sa produca dezechilibre in organism si o sumedenie de boli.”

 

Barbat 39 ani – Durere coloana si picior stang

“Inainte de terapie aveam dureri insuportabile in coloana (jos) care radiau in piciorul stang. Luam calmante si durerea disparea pentru scurt timp.

Dupa prima sedinta am reusit sa merg normal, fara a schiopata si mai simteam doar o arsura in picior, localizata intr-un punct. La urmatoarea sedinta am venit cu cea mai mare incredere si fara nici o durere. Am de gand sa continui aceasta terapie si pentru faptul ca ma simt bine si mental nu numai fizic, am primit multa incredere si pentru asta multumesc si terapeutului meu, care este un om special”

 

REZERVARI:

0736.392.587/0736.392.585

office@satya.ro

 

 

 

 

 

Etichete: ,

comment closed