0
biscot-cookie-daal-451

  • Ingrediente: 12-16 bilute
  • 1/2 cana pudra de roscove/cacao
  • 4 linguri unt de cocos
  • 3 linguri sirop de agave/artar
  • 1 lingurita zahar brun praf (optional, daca le vreti mai dulci)
  • 1-2 lingurite lapte de cocos
  • 1/4 lingurita scortisoara
  • 1/8 lingurita nucsoara pulbere
  • 2 linguri fulgi de cocos (pentru decor)

Preparare:

  1. Intr-o craticioara (de ceramica) adaugati untul de cocos, siropul de artar/agave, condimentele, zaharul si puneti-o pe aragaz la foc mic.
  2. Amestecati pana se topeste untul de cocos si se omogenizeaza ingredientele (nu mai mult de 3 min).
  3. Adaugati pudra de roscove/cacao si amestecati. Luati cratita de pe foc si mai amestecati o data bine in ea. Daca amestecul este prea solid, adaugati laptele/crema de cocos si amestecati.
  4. Gustati cu grija, sa nu va frigeti si asigurati-va ca amestecul este suficent de dulce si de condimentat.
  5. Cand amestecul s-a mai racit, incepeti sa formati bilute pe care le treceti prin fulgi de cocos la final.
  6. Depozitati-le la loc racoros si consumati-le in cel mult 3 zile. Daca doriti sa le pastrati pentru mai mult timp, depozitati-le in congelator.
  7. Pofta buna! 🙂

comment closed