
- Ingrediente: 12-16 bilute
- 1/2 cana pudra de roscove/cacao
- 4 linguri unt de cocos
- 3 linguri sirop de agave/artar
- 1 lingurita zahar brun praf (optional, daca le vreti mai dulci)
- 1-2 lingurite lapte de cocos
- 1/4 lingurita scortisoara
- 1/8 lingurita nucsoara pulbere
- 2 linguri fulgi de cocos (pentru decor)
Preparare:
- Intr-o craticioara (de ceramica) adaugati untul de cocos, siropul de artar/agave, condimentele, zaharul si puneti-o pe aragaz la foc mic.
- Amestecati pana se topeste untul de cocos si se omogenizeaza ingredientele (nu mai mult de 3 min).
- Adaugati pudra de roscove/cacao si amestecati. Luati cratita de pe foc si mai amestecati o data bine in ea. Daca amestecul este prea solid, adaugati laptele/crema de cocos si amestecati.
- Gustati cu grija, sa nu va frigeti si asigurati-va ca amestecul este suficent de dulce si de condimentat.
- Cand amestecul s-a mai racit, incepeti sa formati bilute pe care le treceti prin fulgi de cocos la final.
- Depozitati-le la loc racoros si consumati-le in cel mult 3 zile. Daca doriti sa le pastrati pentru mai mult timp, depozitati-le in congelator.
- Pofta buna! 🙂