0

Marti, 28 octombrie

Ora 19:30

restaurant Satya (etaj) 

 

Circle of zodiac“Un medic care nu cunoaste astrologie nu are dreptul sa se autointituleze medic…

Exista o singura curgere, o singura respiratie, toate lucrurile sunt in simpatie”, spunea Hipocrate, parintele medicinei. Acesta a conceput un sistem medical in care fiece parte a corpului este corelata cu o planeta, sistem prezentat, de exemplu, si de marele Aristotel sau Ptolemeu cu a sa opera Tetrabiblos, valabila si in prezent.

Se intelege de ce pana acum 400 de ani astrologia era obligatorie in marile universitati de medicina, zodiacul fiind vazut ca o imagine a omului cosmic. Insa, nu doar planetele, ci si cele 12 saruri minerale necesare proceselor vitale ale organismului nostru (si anume: fosfatii de fier, de magneziu, de sodiu, de calciu si de potasiu, sulfatii de sodiu, de potasiu si de calciu, clorurile de potasiu si de sodiu, fluorura de calciu si siliciul), corespund celor 12 semne zodiacale, avand o anumita vibratie (energie) care pentru fiecare semn reprezinta reperul biochimic sau vibratia cea mai inalta. Din acest motiv, diminuarea cantitatii uneia dintre saruri poate duce la imbolnavire.

Facand trecerea la elementele semnelor zodiacale (foc, pamant, aer, apa), ajungem la elementele ayurvedice numite Dosha, si anume: Vata Dosha (Aer + Spatiu), Pitta Dosha (Foc+Apa), Kapha Dosha (Pamant + Apa). Astfel, putem respecta si regimul alimentar Ayurveda, in functie de elementele semnelor din harta cerului natal. Doar sa lasam cerul sa ne ghideze in bucatarie, pentru o viata sanatoasa pe pamant!

In acest sens, astrologul Antonia Dragomir & Satya va invita la un workshop de astrologie nutritionala.

Workshop-ul va cuprinde:

• Prezentarea alimentelor specifice fiecarui semn zodiacal si fiecarei zi din saptamana, cunoscandu-se faptul ca zilele sunt asociate cu vibratia unei planete;

• Un exemplu de meniu pentru fiecare zodie si zi din saptamana;

• Prezentarea perioadelor in care poti incepe o cura de slabire/ ingrasare, in functie de fazele lunii;

• Informatii despre dieta personalizata, corespunzatoare aspectelor planetare din harta ta natala;

• Sesiune de intrebari si raspunsuri;

9Antonia Dragomir este consilier astrologie psihologica, astrolog absolvent al scolii de astrologie Fidelia si psiholog masterand specializat in probleme de familie, cuplu si sexualitate, astrolog/psiholog emisiunea Euforia Club si alte emisiuni (Rtv, Focus Prima, Antena 1, Nasul Tv, Kanal D, TVR 2, TVR3, Vox news, DDTV), realizator si prezentator al emisiunii Tele-zodiac produsa de compania Telemedia InteracTV din Budapesta (care a fost transmisa in direct pe posturile tv Antena 1, Antena 2, Euforia, National Tv, OTV si Favorit), si redactor pe teme de astrologie.

Pentru mai multe informatii, acceseaza site-ul http://www.astrolog-psiholog.ro/

Ultima emisiune in care a fost prezenta: https://www.youtube.com/watch?v=F897lq2KBrw&feature=youtu.be

Voucher de participare: 30 ron (include un ceai cald)

REZERVARI:

0736.392.587/0736.392.585

office@satya.ro

 

comment closed