0

Vineri, 24 Octombrie

Ora 18:30

Restaurant Satya(etaj)

Intrarea libera!

Desi nevoia de tinerete exterioara exista inca de pe vremea Cleopatrei, in ultimii 20-30 ani notiunile de anti-aging au luat o amploare incredibila si la momentul actual este cea mai mare piata la nivel mondial.

 blabla

Probabil ca si presiunea societatii care etaleaza in media fiinte “perfecte” si conditioneaza in mare masura integrarea intr-un anumit mediu prin prisma aspectului exterior, a dus la ceea ce fals se vrea a fi anti-aging. Nevoia existentei unor metode rapide, cu efect imediat asupra trupului fiintei umane, a condus la indepartarea din ce in ce mai mult de frumusetea autentica exterioara dar si interioara.

 

Va invitam sa facem o calatorie in adancul celulelor noastre, sa descoperim impreuna ca anti-aging inseamna in primul rand pastrarea vitalitatii, lipsa bolii, pastrarea aspectului armonios si placut, existand metode sigure prin care le putem dobandi.

 

Toate aceste secrete se gasesc clar scrise in genele noastre iar lucrul extraordinar este ca NOI avem capacitatea de a influenta activ cum sunt citite aceste programe. Este probabil una dintre cele mai mari puteri ce ne-au fost date si vom invata impreuna cum le putem folosi.

 

In cadrul seminarului de anti-aging vom discuta despre:

* cum sa incetinim procesul de imbatranire si sa mentinem starea de vitalitate

* cum sa ne hranim corect pentru functionarea optima a organismului

* cum sa ne relaxam si sa gandim pozitiv: cat este de important pentru sanatatea noastra?

* cum sa potentam trairile pozitive prin aromoterapie: beneficii pentru trup si suflet

 

Si nu uita: TRUPUL TAU E UN TEMPLU! TRATEAZA-L CU VENERATIE!

 

Rezervari:

office@satya.ro

0736.392.587/0736.392.585

comment closed