0

_DSC3161INGREDIENTE

  • 1 lingura ulei de masline extravirgin
  • 1 kg ciuperci Champignon, feliate marunt
  • 1 ceapa medie tocata
  • 3 linguri faina
  • 2 linguri paprika
  • 2 linguri marar tocat
  • 4 cani apa
  • 2 cani lapte
  • 1 kg cartofi curatati si taiati
  • 1/2 cana smantana
  • 3/4 lingurita sare

PREPARARE

  1. Incingeti uleiul intr-o cratita. Adaugati ciupercile si ceapa si lasati-le la calit (10-15 minute).
  2. Reduceti focul la mediu, adaugati faina, paprika si mararul si lasati-le pe foc 15-20 secunde. Adaugati apa, laptele si cartofii, acoperiti cu un capac si lasati-le pe foc pana ce cartofii devin moi. Luati de pe foc cratita si adaugati smantana si sarea.
  3. Turnati mancarea in blender si mixati pana devine lichida.
  4. Serviti supa cu crutoane sau fara.
  5. Pofta buna! 🙂

comment closed