Cea mai mare problema a vietii moderne o reprezinta stresul, iar odata cu el vin multe alte probleme, printre care si probleme ale sanatatii parului. De ce sa nu folosim metode simple si naturale pt a imbunatati semnificativ sanatatea si vitalitatea? Parul trebuie sa arate minunat, iar pentru asta trebuie ingrijit cu atentie. Una dintre cele mai indicate metode de a pastra sanatatea suvitelor este masajul scalpului. 

Pentru acest masaj este foarte important sa nu se foloseasca unghiile, iar manevrele sa fie executate cu buricul degetelor, cu miscari usor apasate dinspre crestetul capului spre extremitati si invers. 
            
Masajul scalpului poate fi foarte relaxant daca se folosesc uleiuri esentiale. Uleiul de portocala combate insomniile, avand de asemenea si un efect delectant, euforizant. Se poate folosi si uleiul de lamaie, revigorant, cu efect tonic, energizant, care previne in acelasi timp si caderea parului.   

Maseurul incepe tratamentul prin a-si unge degetele cu ulei esential. Se efectueaza miscari circulare cu ambele maini simultan la baza gatului, urcand apoi spre linia parului pastrand aceleasi miscari. Se continua cu miscari rapide de la baza gatului spre crestetul capului, urmate de miscari scurte si usoare din crestetul capului spre frunte si apoi spre urechi. 

Se finalizeaza cu miscari circulare apasate de la ceafa pana la linia fruntii, spre crestet inapoi si spre urechi. 
Acest tip de masaj are efecte multiple, incepand de la oxigenarea musculaturii scalpului, imbunatatirea circulatiei sangvine.

 

Pretul pentru masajul ayurvedic este urmatorul: 50 min - 100 ron.

Pentru programari, ne puteti scrie la office@satya.ro sau ne puteti suna la 0736.392.585.

Va asteptam cu drag!


Inapoi la pagina de SPA