Masajul aromoterapeutic reprezinta o imbinare perfecta intre manevrele masajului suedez si uleiul amestecat cu esente volatile.

Aceasta arta de a folosi combinatia potrivita de uleiuri aromatice amestecate in uleiul de baza pentru masaj poate fi realizata numai de catre maestri, iar rezultatele sunt spectaculoase. Desi nu toate aromele au un miros imbietor, majoritatea au o influenta asupra noastra, chiar daca nu suntem constienti de acest lucru.

Efectele acestui tip de masaj sunt foarte benefice si multiple. Iata doar cateva din simptomele care se pot trata folosind acest tip de masaj: starile de anxietate, insomniile si oboseala. Masajul aromoterapeutic este utilizat si in tratarea unor afectiuni comune, cum ar fi ingrijirea pielii sau inlaturarea stresului.

Asa cum se stie, esentele folosite in acest tip de masaj ajung in sange prin patrunderea in piele si instalarea la nivelul sistemului nervos central. Prin parfumul lor, esentele influenteaza acea parte a creierului care raspunde de afectivitate. Efectele uluitoare se observa atat la nivelul trupului, cat si al afectivitatii.

Combinatiile de esente pentru masaj se realizeaza cu un numar de la unu pana la patru esente diferite, caci scopul este inlaturarea mai multor probleme care ne afecteaza in acelasi timp: stari de stres,  insomnii,  oboseala,  anxietate,  depresie,  dureri de cap etc. Masajul aromoterapeutic poate fi stimulator, relaxant, tonic sau afrodisiac. De aceea este extrem de recomandat pentru o seara de rasfat, mai ales in week-end-uri, cand dorim atat de mult sa ne relaxam.

Dar acesta nu este tot. Masajul ajuta in cresterea imunitatii, a increderii de sine, dar mareste si puterea de concentrare. De obicei, esentele sub forma uleiurilor volatile ne improspateaza aerul camerei creand o atmosfera relaxanta si odihnitoare. Avand un rol dezinfectant si antibacterian, esentele naturale pot stimula digestia si pot dinamiza puterea de a munci.

 

Pretul pentru masajul aromaterapeutic este urmatorul: 90min - 160 ron.

Pentru programari, ne puteti scrie la office@satya.ro sau ne puteti suna la 0736.392.585.

Va asteptam cu drag!


Inapoi la pagina de SPA