Masajul nu mai este de mult timp doar un rasfat. Este o forma eficienta de relaxare, dar si un tratament pentru stimularea sistemului nervos si circulator, iar unii specialisti il considera chiar cheia longevitatii.

Masajul Ayurvedic are antice origini indiene, regulile lui se gasesc in anticele texte ce constituie baza medicinei Ayurvedice: Sushruta si Charaka Samhita.

Ayurveda este o filozofie de viata de origine indiana, cu o traditie de peste 5.000 de ani. Este o modalitate de implinire si evolutie individuala, ce acopera toate domeniile de existenta. Este singura varianta de medicina alternativa care intentioneaza sa restabileasca echilibrul dintre corp, spirit si minte.

Cuvantul se poate traduce prin “stiinta vietii”. In lumea actuala, Ayurveda este o poarta deschisa spre fericire si pace, un mod de trezire a corpului, spiritului si mintii din amorteala rutinei. Masajul Ayurveda este unul holistic. In aplicarea acestui masaj, energia necesara corpului fizic este furnizata astfel incat organismul sa se refaca, in timp ce mintea se calmeaza si se relaxeaza. Toate energia negativa, acumulata in organism dispare, iar tensiunea asupra musculaturii scade.

Masajul Ayurvedic se foloseste si de reflexologia plantara, dupa aceasta tehnica, fiecare punct de pe talpa piciorului este conectat, printr-o terminatie nervoasa, la organele corpului uman.

Manevrand in mod potrivit puntele exacte ale talpii piciorului se obtine, un prin reflex, un masaj al zonei corespunzatoare a corpului, permitand interventia si asupra zonelor care nu pot fi atinse in mod normal, cum sunt de exemplu organele interne.

Iata beneficiile acestei antice arte a masajului:

  • activarea circulatiei sangvine si limfatice, cu o hranire mai usoara a tuturor tesuturilor.
  • actiune benefica asupra coloanei vertebrale.
  • efecte tonice asupra muschilor.
  • consecinte pozitive asupra starii psihologice a persoanei.
  • reechilibrarea nivelelor hormonale.
  • imbunatatirea schimburilor de fluide corporale cu o mai buna eliminare a toxinelor.
  • actiuni pozitive asupra insomniei, migrenelor, oboselii si digestiei.
  • eficace in entorse, contractari, distorsiuni, tendinite, intinderi musculare, edeme ale membrelor si crampe.
  • efecte benefice pentru femeile insarcinate, ajuta la durerea de spate si pentru circulatie.

 

Pretul pentru masajul ayurvedic este urmatorul: 90min - 160 ron  /  50 min - 100ron.

Pentru programari, ne puteti scrie la office@satya.ro sau ne puteti suna la 0736.392.585.

Va asteptam cu drag!


Inapoi la pagina de SPA