0

Ambra 1Duminica, 20 septembrie, de la ora 19:30 va invitam la o seara muzicala cu Ambra. Cu o voce profunda si nuantata, ea imbina pasiunea cu jucausenia in tonuri calde si grave, cand suave, cand rascolitoare.

Fado este stilul in care se regaseste cel mai bine, dar canta cu aceeasi pasiune si chansonete. Are un vibrato special in vocea ei care invaluie si transmite fiori. Este expresiva, incantatoare si tonica iar magia sa personala o insoteste pretutindeni.

Fado este un stil muzical ce provine din Portugalia, unde este interpretat cu precadere in cafenele si pub-uri. Fado („destin” in portugheza) este interpretat fie de o voce masculina, fie de una feminina, acompaniata de chitara. Interpretul exprima prin muzica sa realitatile dureroase ale vietii de zi cu zi, personalizand incarcatura emotionala intr-o tenta de resemnare sau una de speranta.

Muzica Fado este speciala datorita interpretarii unice si irepetabile pe care fiecare artist o ofera prin improvizatia sa.

Este un stil romantic, melodios, usor dureros si care nu poate sa nu starneasca emotii profunde si trairi speciale in auditoriul sau.

Pentru un „preview” inainte de a o asculta live pe Ambra va invitam sa accesati cateva inregistrari postate pe canalul ei de youtube:

https://www.youtube.com/channel/UCNe4_o16CUy6kSsYXAPd8jQ

Va asteptam cu mult drag la o seara de reverie si de incantare! Intrarea este libera!

Rezervari:

office@satya.ro

0736.392.587

 

comment closed