0

Aroma placuta si inconfundabila a migdalelor ne duce adesea cu gandul la sarbatorile de iarna, la mirosul de prajiturele proaspat scoase din cuptor, la budinci si souffle-uri dulci si la ciocolata cu marzipan, ingredientul preparat din migdale. Sunt insa...
Citeste mai mult »
0

Ati fi crezut ca banalele arahide pot avea beneficii nebanuite pentru sanatate? Arahidele sunt bogate in grasimi mono nesaturate, din acelea benefice pentru organism si care sunt consumate cu precadere de cei ce urmeaza regimul de alimentatie mediteraneean....
Citeste mai mult »
0

Semintele sunt una dintre cele mai importante surse de vitamine, sunt alimente-minune ce pot fi un real ajutor in dietele de slabit sau vindecarea diverselor afectiuni. De exemplu: Semintele de dovleac sunt bogate în vitamine (E, A, complexul...
Citeste mai mult »

Ingrediente: 6 oua 3 pahare de zahar brun (pahar de 250 ml) 1 1/2 pahar nuci tocate 1 1/2 pahare seminte 1 praf de copt 1 1/2 pahare faina 1 praf de sare 1 pachet de unt (250 gr.) 1 vanilie de Bourbon (plic) Se amesteca intr-un castron incapator nucile,...
Citeste mai mult »
0

Dulce, picant și aromat, anasonul stelat, cunoscut şi sub numele de „anason chinezesc”, este fructul unui copac care creste in Asia. Principalele lui proprietati sunt legate de ingrijirea tulburarilor gastrointestinale, ca digestia lenta,...
Citeste mai mult »
0

Semintele de mac sunt abundente în hidraţi de carbon, acizi graşi si calciu. Datorita faptului ca sunt bogate in acid linoleic – din seria de acizi grasi Omega-6 , ele ofera protectie impotriva bolilor de inima si ale aparatului circulator. Semintele...
Citeste mai mult »

Magia SUSANULUI STIATI CA: 1. Susanul starneste pasiunea si aduce longevitatea celui care il consuma in mod constant. (Cunoscut in India ca „rasayana” adica „cel care prelungeste viata”) 2. Semintele de susan au fost folosite in Asia,...