Generalităţi:

Folosirea (vizitarea sau comandarea produselor) acestui site implică acceptarea acestor termeni şi condiţii.
Pentru folosirea in bune condiţii a sit-ului, se recomandă citirea cu atentie a termenilor si condiţiilor.
Proprietarul işi asumă dreptul de a face modificări ale acestor prevederi, fără o notificare    prealabilă.
Accesând pagina "Termeni şi condiţii" puteti citi întotdeauna cea mai recentă versiune a acestor prevderi.

Comanda minimă pentru magazin este de 150 RON.pentru Bucuresti; 200 ron pentru livrari in tara.

Definiţii:

Societatea care deţine şi administreaza site-ul www.satya.ro, este denumită Proprietar.
Persoana fizică sau juridică care comandă şi achizitionează produse prin intermediul site-ului www.satya.ro, este denumită Client.
Adresa web (www.satya.ro), va fi denumită generic site-ul satya.ro.
Fotografiile digitale, textele, datele tehnice, preţurile şi celelalte informatii care se găsesc pe site-ul satya.ro, vor fi denumite in continuare conţinut.

Drepturi de autor:

Intregul conţinut al sit-ului satya.ro este a Proprietarului şi este apărat de legea pentru protecţia drepturilor de autor.
Folosirea fără acordul Proprietarului, a oricaror elemente enumerate mai sus, se pedepseşte în conformitate cu legile în vigoare (administrativ, civil sau penal).
Astfel, sunt interzise în mod expres: accesarea sit-ului satya.ro de către dispozitive sau programe automate, sau copierea manuală a conţinutului.

Securitatea datelor personale şi a informatiilor:

Datele personale introduse de către cumpărător vor fi folosite numai de Proprietar în scopul declarat al acestui site.
Informaţiile din formularul de comandă sunt necesare pentru a vă trimite confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate şi în nici un caz nu vor fi furnizate unei terţe părti.
Proprietarul nu vinde, nu oferă, nu face schimb de adrese e-mail obţinute prin intermediul acestui site, nu divulgă adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care accesează paginile acestui site, fără acordul dumneavoastră explicit.

Declinarea responsabilităţii:

Casa Satya nu işi asumă responsabilitatea pentru tematica, subiectele, discuţiile evenimentelor ce au loc în cadrul casei Satya, şi nici pentru conţinutul posterelor şi articolelor de prezentare ale evenimentelor.

Casa Satya nu are nici o apartenenţă politică sau religioasă şi nu face parte şi nici nu are legătură cu nici o sectă sau altă mişcare oricare ar fi natura acesteia

Continutul site-ului satya.ro a fost alcatuit în colaborare cu reprezentanţii mărcilor care se găsesc pe site.
De aceea, Proprietarul nu îşi asumă responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate în magazinul virtual, acestea fiind identice sau apropiate cu cele puse la dispozitia Societăţii de către reprezentanţii fiecărei mărci.
Proprietarul nu işi asumă responsabilitatea pentru greşelile de tipărire sau afişare, în ceea ce priveste preţuri, caracteristici, imagini etc.
In eventualitatea în care preţul produsului sau unele caracteristici ale acestuia, au fost greşit introduse în bazele noastre de date sau afişate greşit, iar livrarea nu s-a efectuat încă,        Proprietarul işi alocă dreptul de a anula livrarea respectivului produs şi de a anunţa clientul în cel mai scurt timp despre eroarea aparută.
 De asemenea, imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imagini în orice mod, datorită modificării caracteristicilor, design-ului, fără o notificare prealabilă de către producatori.
Valoarea maximă a obligaţiilor Proprietarului, faţă de orice client, în cazul nelivrării sau livrării necorespunzatoare, este valoarea sumelor încasate de Proprietar de la clientul respectiv.
După expedierea produselor, Proprietarului nu i se mai poate cere returnarea banilor în nici un fel şi deasemenea, nici returnarea produselor

 
Garanţia produselor:

Produsele cumpărate prin intermediul sit-ului satya.ro beneficiază de garanţia obişnuită a fiecărei marci în parte dacă este eliberată de către furnizor. Astfel, fiecare produs va fi însoţit de certificatul de garanţie.

 
Termene de livrare:

Termenul de livrare al produselor cumparate de la societatea noastră, în mod normal se încadrează între 12 ore şi 24 ore, din momentul înregistrării comenzii pe serverul gazdă a sit-ului. În condiţii speciale (având în vedere transportul din românia), societatea işi asumă dreptul de a mări timpul de livrare.
Taxe suplimentare: Preţul produsului, cel afisat pe sit, este si preţul plătit de client la care se adaugă taxele de transport.
Proprietarul nu percepe nici o taxă suplimentară clientului la cumparărea produsului.
Pentru orice taxă percepută în plus vă puteţi adresa imediat la office@satya.ro .

Taxele de livrare în afara bucureştiului se pot schimba în funcţie de cerinţele curierului.

Imaginile afişate sunt doar ca titlu informaţional.

Fraudă:

ORICE ÎNCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONŢINUTUL SIT-ULUI VA FI CONSIDERATĂ O TENTATIVĂ DE FRAUDARE A SIT-ULUI ŞI VA PUNE ÎN MISCARE CERCETAREA PENALĂ ÎMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) ÎNCERCAT ACEST FAPT.