0

Noul Meniu Satya

Postat pe 18 noiembrie, 2013
Noul meniu Satya este disponibil in restaurant, dar si pentru livrare la domiciliu. Asteptam impresiile voastre materializate in comentarii. Pofta buna! 🙂

Citeste mai mult »

 
0
Consumul de leurda se recomanda inainte ca aceasta sa infloreasca. Frunzele verzi si proaspete de leurda se pot consuma in salate ca atare, sau in salate. Salata de leurda cu ardei iute si menta Ingrediente: leurda, ardei iute, salata verde, menta, ceapa...

Citeste mai mult »

 
0

Hummus de anghinare

Postat pe 26 aprilie, 2013
O pasta verde si pufoasa care iti mangaie papilele gustative in timp ce organismul se impregneaza cu una dintre cele mai valoroase si pretioase plante cultivata la noi in tara in zona sudica: anghinara. Este mai mult decat o insulina vegetala, fiind benefica...

Citeste mai mult »

 
0

Supa de zucchini si busuioc

Postat pe 19 aprilie, 2013
Are ca ingredient principal zucchini, un frate al dovlecelului, care provine din America Centrala si din Mexic. Printre proprietatile care il fac dezirabil si deosebit in meniul nostru sunt: sursa de potasiu, mineral excelent pentru buna functionare a...

Citeste mai mult »

 
0

Broccoli Sichuan

Postat pe 18 aprilie, 2013
Buchete de un verde inchis, comori de elemente nutritive, condimentate intr-un gust care nu poate fi uitat. Cunoscuta din timpul romanilor, broccoli este denumita dupa latinescul „bracchium” care inseamna brat sau ramura. Supranumita leguma miraculoasa,...

Citeste mai mult »

 
0

Bruschete cu Halloumi si Pesto

Postat pe 17 aprilie, 2013
Crocante, in culori vii si cu un gust care te face sa le savurezi cu ochii inchisi, aceste bruschete pun in valoare un sortiment deosebit de branza provenit din Cipru, dar utilizat si in Grecia si Orientul Mijlociu. Branza Halloumi este o specialitate...

Citeste mai mult »

 
0

Aloo Gobi

Postat pe 12 aprilie, 2013
Un platou picant care aminteste de traditiile Indiei, unde condimentele sunt la mare pret si activeaza digestia. Din aceeasi familie ca si broccoli, conopida, sora la fel de valoroasa a acestuia, este ingredientul principal al acestui deliciu alaturi...

Citeste mai mult »

 
1 2 3