0

Detox Week la Satya

Va asteptam joi 24 aprilie, orele 19:30, in minunata atmosfera a ceainariei Satya, pentru a descoperi si dezvolta, impreuna, subiectele de mai jos. Participarea la eveniment este GRATUITA!

Rezervari: 0736 392 587, 0736 392 586
Conferinta va fi sustinuta de Medic Camelia Rosu

 Vezi eveniment Facebook -> https://www.facebook.com/events/251335898386658/

Fresh-Vegetables-Basket-1800x2880

Orologiul Naturii bate ritmul reinnoirii. Exista un timp firesc al tuturor lucrurilor care nu trebuie ratat.
De unde stim care este acest timp?

Simplu! Privind natura si urmandu-i modelul: Pomii infloresc si plantele germineaza. Totul se scutura de uscaciunea iernii si sporul ploilor uda pamantul incarcat de reziduurile adunate peste iarna Verdele explodeaza intens chemand ACUM la purificare si regenerare.

Energia vietii irumpe cu forta mai ales in organismele noastre purificate si de aceea este timpul potrivit pentru curatenia de primavara sau Marea Detoxifiere!
In acest moment, darul Naturii este mai ales Verdele Crud, dar si portocaliul intens sau rosul fluid… iar invitatia sa este este Purificarea si Regenerarea: golim ca sa reincarcam, alungam reziduurile ca sa ne umplem celulele cu vitamine, enzime, minerale, oligoelemente si amonoacizi, totul nou si proaspat!
Celulele noastre se infrupta din oferta bogata si isi maresc turatia de regenerare, ne re-construim aproape in totalitate si renastem la noua viata care ne asteapta.

Daca luam in serios aceasta generoasa oferta naturala pentru Marea Detoxifiere, ne punem bazele unei stari de armonie si echilibru!
Cateva motive pentru a participa la provocarea: Detox Week

1. Clorofila din fresh-urile verzi, enzimele si mineralele din supele raw, vitaminele din salatele de sezon se gasesc in special in acest moment al anului, desigur neintamplator; alimente exceptionale precum urzicile, leurda, untisorul se gasesc doar in aceasta perioada. Ele sunt efemere dar in scurta perioada in care ni se ofera, ne trezesc la viata.

2. Dupa acumularea de toxine din mancarurile specifice iernii, bioritmul corpului nostru necesita eliminarea lor.

3. Numai un trup purificat se poate reincarca si regenera cu elemente de constructie noi.

4. Numai intr-un trup regenerat mintea poate exista pura si puternica pentru a crea liber si eficient.

5. Elanul, efervescenta, creativitatea, bucuria, speranta sunt stari ale spiritului sustinute de energia vie si reimprospatata a trupului fizic purificat.

Cum realizam aceasta purificare? Cum alchimizam vechiul creand noul?
Iata un bun inceput pentru re-intalnirea noastra intr-un nou capitol din ciclul Alchimie pentru Trup, Minte si Suflet
„Perle de cunoastere”.

“Toti oamenii vor sa aiba sanatate, dar des fac totul împotriva ei.” (proverb latin)

comment closed