0

Alchimie pentru Trup, Minte si Suflet
„Perle de cunoastere”

1 Paharul Verde : orzul si iarba de grau
2 Cum gandim despre boala?
3 Ce semnifica rasul pentru Suflet?

 

Va asteptam duminica 17 martie orele 16:30, in minunata atmosfera a ceainariei Satya, pentru a afla impreuna raspunsurile la aceste intrebari. Participarea la eveniment este GRATUITA, conditionata doar de achizitionarea unui voucher in valoare de 20 Lei, care va putea fi utilizat, dupa incheierea expunerii, in restaurantul si ceainaria Satya.

 

MOTTO
„A te lupta cu tine insuti, este lupta cea mai grea;
A te invinge pe tine insuti, este biruinta cea mai frumoasa”
Leibniz

Unul dintre cele mai vechi tratate ale intelepciunii orientale afirma ca: (parafrazez) mai presus de cei care nu stiu sunt cei care afla, iar mai presus de acestia sunt cei care memoreaza; insa si mai departe ajung cei care inteleg si chiar mai presus de acestia se afla cei care aplica; si inca, mai presus chiar decat cei care aplica sunt cei care perseverand obtin si rezultatele si ajung sa traiasca viata cu intelepciune.
Asadar, cu adevarat, cunoasterea inseamna putere, dar cunoasterea aplicata inseamna puterea transformarii interioare.
Haideti sa scoatem impreuna la lumina perle de cunoastere !

Alchimia trupului
Neasemuita perla a Verdelui din paharul diminetii.
Readuse la lumina de necesitatea de purificare a organismului, aceste minuni verzi ale naturii uluiesc pe toti, de la oamenii de stiinta care le cerceteaza pana la cei care obtin rezultate consumandu-le.
Sucul proaspat de orz verde este atat de bogat in fitonutrienti, enzime, minerale si oligoelemente incat intrece de multe ori legumele sau fructele care exceleaza doar in unii dintre acestea.
Specialistii Institutului Cantacuzino din Bucuresti au si izolat una dintre enzimele fundamentale ale acestui miracol natural, oferind-o ca si tratament sub forma de fiole: SOD natural (SuperOxidDismutaza).
Sucul proaspat de iarba de grau, pe cat de verde pe atat de dulce, este cheia unei detoxifieri perfecte si a incarcarii cu energia clorofilei – sursa de sanatate si vitalitate.

suc-verde

Alchimia mintii
Boala, un prieten adevarat?
S-a gandit oare cineva, vreodata, ca boala poate fi un prieten adevarat si sincer? Ne-am imaginat vreodata ca am putea privi boala mai degraba cu recunostinta decat cu frica? Am fi capabili sa admitem ca boala poarta un mesaj pe care daca il primim si il intelegem, rostul acesteia se incheie si boala poate sa dispara?
Ce este de fapt, boala? Cum trebuie sa o privim? Sunt acestea intrebari care merita raspuns?

Alchimia sufletului
„Rasul este cel mai sigur examen al sufletului omenesc”
Fiodor Mihailovici Dostoevski

Se spune ca rasul este cel mai bun medicament si in plus nu are efecte secundare. Rasul este sufletul care jubileaza.
V-ar veni sa credeti ca a existat un om, un jurnalist american, diagnosticat cu o boala foarte grava si cu evolutie ireversibila, supus diverselor tratamente, dar fara succes si care intr-o zi a decis pur si simplu sa…
Va astept cu drag sa aflati despre finalul acestei povesti si despre toate aceste perle de cunoastere!

 

Articol de Medic Camelia Rosu

 

 

comment closed