0

papadieChiar daca papadia este considerata de multi oameni o buruiana fara intrebuintari, ea este o planta valoroasa ce poate fi folosita ca aliment dar ca si medicament. Aparent banala păpădie este una din cele mai puternice plante antitoxice şi depurative de la noi. Datorita faptului ca este un diuretic puternic papadia este utila pentru drenarea surplusului de apa din organism avand rezultate remarcabile in detoxifierea organismului, mai ales în perioadele de schimbare a anotimpurilor.

 

Păpădia este foarte valoroasa datorita continutului mare de vitamine, minerale şi oligoelemente si face parte din plantele cele mai bogate în provitamina A. Frunzele de păpădie conţin potasiu, fier, , cupru, siliciu şi mangan.

Atentie!

Frunzele de papadie actioneaza ca un diuretic si pot accelera eliminarea unor medicamente din corp. In cazul in care urmati in prezent un tratament cu urmatoarele medicamente, sfatul medicului specialist este absolut necesar – medicamente anticoagulante, diuretice, medicamente pentru tratarea diabetului zaharat, antiacide.

comment closed