INGREDIENTE
Pentru blat:
- 2 cani nuci decojite
- 2 cani curmale
- 3 linguri pudra de cacao
- un praf de sare
Pentru glazura:
- 1/2 cana unt de cocos
- 1/4 cana ulei de cocos
- 2 linguri sirop de artar
- 1 lingurita esenta de menta
PREPARARE
Pentru blat:
- Inmuiati nucile si curmalele in apa timp de o ora.
- Curatati curmalele de samburi.
- Adaugati intr-un blender de mare viteza curmalele, nucile, pudra de cacao si praful de sare.
- Procesati timp de aprox. 1 minut, pana se formeaza un aluat moale.
- Turnati aluatul intr-un vas de yena acoperit cu hartie de copt si intindeti-l pana formeaza un strat uniform.
- Acoperiti vasul si lasati-l in frigider cat timp preparati glazura.
Pentru glazura:
- Adaugati toate ingredientele in blender si procesati-le pana se omogenizeaza intre ele.
- Turnati glazura peste aluat si puneti vasul in frigider peste noapte.
- Taiati prajitura in cubulete si savurati.