0

Branza Halloumi: specialitate din Cipru

Postat pe 28 decembrie, 2015
Branza Halloumi provine din Cipru si este pregatita in mod traditional din lapte de vaca, capra sau oaie. Acest tip de branza este foarte versatila si are o trasatura unica pentru care este in topul preferintelor in randul branzeturilor, faptul ca nu...

Citeste mai mult »

 
0

Torturile lunii noiembrie, toate RAW-vegane

Postat pe 9 noiembrie, 2015
Pentru ca ne plac si sunt gustoase, am gandit noi arome de torturi RAW-vegane care sa va incante papilele gustative. Astfel, in luna noiembrie ne delectam cu urmatoarele noutati:     Vezi Aici Toate Preparatele Lunii Noiembrie      ...

Citeste mai mult »

 
0

Meniu vegan de Postul Sfintei Marii

Postat pe 7 august, 2015
Fiindca suntem in postul Sfintei Marii si avem o multime de preparate vegane in meniu, ne-am gandit sa incropim o selectie din toate bunatatile noastre pentru a va ajuta sa va alegeti combinatiile preferate care sa va usureze postitul. Am trecut si link-urile...

Citeste mai mult »

 
0

Wellbeing Raw – editie de noiembrie

Postat pe 14 noiembrie, 2014
Joi, 20 Noiembrie Ora 19:15 Restaurant Satya (etaj)      Pateuri, salata, ciocolata si multa voie buna…..toate RAW „Informatia si educarea continua sunt sfinte, indiferent ce alimentatie urmam, fiindca va fi spre binele sanatatii noastre.”  ...

Citeste mai mult »

 
0
Laptele vegetal (de soia, orez, migdale, cocos, nuci, caju, etc) este un inlocuitor ideal pentru laptele de origine animala. Ambele au texturi foarte similare, iar ca si gust, laptele vegetal are o aroma imbogatita si mult mai savuroasa. In plus, este...

Citeste mai mult »

 
0

​Soia: 5 feluri de a o consuma

Postat pe 29 iulie, 2014
Soia este o leguma nelipsita din dietele vegetariene deoarece, pe langa calitatea de a fi satioasa si gustul sau neutru, ofera o varietate de moduri de preparare si consum. ​In plus, este o sursa ideala de proteine vegetale, reduce nivelul colesterolului...

Citeste mai mult »

 
0

De ce sunt vegetariana

Postat pe 23 iulie, 2014
de Silvia Botez   Sunt multe argumente pro si contra atunci cand vine vorba de a fi vegetarian. Insa putine sunt bazate pe experiente reale, traite sau pe studii concrete, aplicate pe „loturi” de vegetarieni voluntari.  Din perspectiva unei...

Citeste mai mult »

 
10
     JOI, 31 iulie, Satya, ora 19.30             Andra Dudea  va invita la un nou Workshop:     De aceasta data ne-am gandit sa va oferim  :          1. Tortul Raw Curcubeu     2. Pachetele de primavara/vara cu sos Workshopul...

Citeste mai mult »

 
0
O bautura care a fost studiata si „diagnosticata” in diverse feluri de-a lungul timpului este cafeaua. Numeroase teorii o situeaza pe aceeasi pozitie cu tutunul si alcoolul, sustinand ca ar fi daunatoare pentru sanatate, insa realitatea este...

Citeste mai mult »

 
0
Joi, 24 iulie Ora: 18:00 Ceainaria Satya  Intrarea libera!     Cristian Margarit va invita la workshopul despre modurile de a gati ingredientele cat mai sanatos : • Este necesara prepararea termica? • Este ea periculoasa? • Unde se termina...

Citeste mai mult »

 
1 2 3