0

gheorghe-iovuSambata, 19 septembrie, ora 19:30 va asteptam pe terasa Satya la un nou concert sustinut de indragitul artist Gheorghe Iovu.

Compozitor contemporan, aranjor si instrumentist, GHEORGHE IOVU este poate cel mai de seama reprezentant al meloterapiei romanesti. Muzica lui Gheorghe Iovu este muzica Binelui, a Luminii, dar mai presus de orice, este muzica Iubirii pe acest Pamant.

Continand structuri vibratorii deosebit de armonice, compozitiile sale induc o stare pozitiva, de optimism, blandete si incredere declansand nebanuite resorturi regenerative. Piesele sale sunt folosite ca terapie curativa cu rezultate evidente in recuperare post-traumatica, durere, insomnii, stres, teama, depresie, invatare dificila si memorie slaba. 

Cercetatori de prestigiu, medici, psihologi, neurologi si profesori de cariera folosesc cu succes aceasta muzica de relaxare in activitatea lor, confirmand rezultate de exceptie.

Marind autoperceptia si inlesnind largirea constiintei, muzica lui Gheorghe Iovu genereaza calm interior, recupereaza vitalitatea si bucuria de a trai.

Intrarea la concert este libera!

Rezervari:

office@satya.ro

0736.392.587

 

comment closed