1

Marti, 23 decembrie

Ora 19:30

Restaurant Satya (etaj)

Intrarea libera!

Muzica fascinanta si vindecatoare a lui Gheorghe Iovu revine in ceainaria Satya cu acorduri magice si iz de sarbatori. Va oferim o noua ocazie sa va relaxati audiind un concert sublim, ce va va purta pe taramuri de vis.

gheorghe iovu 193x250 Concert terapeutic   Gheorghe IovuDespre Gheorghe Iovu s-a afirmat ca ar compune o muzica ce modifica matricea ADN-ului uman. I se mai spune “doctor de suflete”, intrucat compozitiile sale sunt folosite in 17 centre medicale din intreaga lume. Bolnavilor care asculta piesele sale li se amelioreaza starea de sanatate, femeile in Germania nasc pe muzica lui, iar legumele care il “asculta” dau recolte mai bogate in sere.

Si-a descoperit vocatia pentru muzica inca din copilarie, cand a inceput sa studieze chitara si canto.  Ulterior, cu ajutorul unui sintetizator procurat dupa Revolutie, a inceput sa prelucreze melodiile pe care le avea in minte.  Incepand cu anii ’90, specialisti in domeniu i-au spus ca muzica sa are valente terapeutice, lucru care treptat a ajuns sa fie confirmat de ascultatori din toate zonele in care a concertat.

A avut cazuri de vindecari miraculoase si ameliorari a suferintelor fizice a unor persoane din public, iar un batran de la un azil a afirmat ca a trait fericirea ascultand muzica sa.  Un grup de cercetatori americani si rusi au pus vindecarile spontane pe baza teoriei conform careia auditia muzicii lui Iovu produce remodelarea spiralei ADN.

Pentru informatii si rezervari: office@satya.ro sau 0736.392.585.

1 Comentariu

  1. Constanta Valciu spune:

    Muzica dlui IOVU este unica, ma fascineaza si ma face fericita,
    Fiti BINECUVANTAT!
    Cu multa admiratie si dragoste, va imbratisez.
    Constanta