- 300g ciocolata neagra vegana
- 1 cana (240ml) lapte de cocos
- 2 linguri (28g) ulei de cocos
- 2 – 2.5 cani (250g – ~310g) zahar pudra
Preparare
- Puneti laptele de cocos si uleiul de cocos intr-o cratita la foc mediu si lasati-o pana sa dea in clocot.
- Intre timp, rupeti ciocolata in bucati si puneti-o intr-un vas.
- Luati cratita de pe foc inainte sa inceapa sa fiarba compozitia si turnati bucatile de ciocolata inauntru.
- Lasati-le un minut sa se topeasca.
- Amestecati cu un tel pana se omogenizeaza.
- Adaugati zaharul pudra si mixati compozitia folosind un mixer electric.
- Puneti crema la frigider pentru o ora, ca sa se intareasca.
- Amestecati din nou cu mixerul electric.
- Daca nu ati atins consistenta dorita, mai adaugati o jumatate de cana de zahar pudra si mixati din nou.
- Folositi-o ca si compozitie in prajituri, torturi, etc.