0
coconut-macaroons-045Ingrediente:
 
Lichide:
2 linguri sirop de agave
2 linguri zeama de portocale
2 linguri zahar
2 linguri lapte de cocos
1/8 lingurita sare
1/8 lingurita praf de ghimbir (optional)
 
Uscate:
1 cana fulgi de cocos uscati
1/4 cana faina
3/4 lingurita praf de copt
1/4 cana merisoare si fistic maruntit
Preparare:
1. Intr-un vas amestecati toate ingredientele lichide.
2. Adaugati-le pe cele solide si amestecati.
3. Dupa ce ati format un aluat, lasati-l la dospit timp de 15 minute. (Daca aluatul e prea moale si lichid, mai adaugati fulgi de cocos in el.)
4.Cu o lingura formati bilute pe care le veti intinde in tava acoperita de foaie de copt.
5.Presati bilutele de aluat pana devin plate. Inmuiati lingura in apa sau ulei dupa fiecare bucatica de aluat luata din vas, ca sa va usureze munca.
6. Incingeti cuptorul la 180 grade Celsius si coaceti fursecurile timp de 14-16 minute, pana devin aurii. Atentie sa nu depasiti timpul, deoarece se pot arde usor.
7. Lasati-le la racorit timp de 5 minute si savurati-le cu placere!

comment closed