1

coffee-with-beansMiercuri, 16 iulie

Ora 19:30

Ceainaria Satya

 

Intrarea libera!

 

 

 

Satya in colaborare cu Fitness Coffee va aduce o degustare de cafea, cu prilejul lansarii acestui produs pe piata romaneasca. Evenimentul va fi gazduit in atmosfera intima a ceainariei noastre.

 

Produsul care este oferit spre testare este o cafea conceputa dupa indelungi studii, ce are la baza combinatii inovatoare de ingrediente ce imbogatesc extractul de cafea, transformand celebra bautura intr-un real remediu pentru sanatate.

 

Fitness Coffee a fost conceputa in Italia de catre cercetatori care au urmarit sa imbogateasca proprietatile antioxodante ale cafelei obisnuite si sa transforme aceasta bautura intr-un elixir natural si sanatos. A fost introdusa pe piata in anul 2007, dupa 4 ani de studii si experimente, iar in prezent cafeaua este distribuita si consumata in intreaga lume.

 

Printre ingredientele continute in Fitness Coffee enumaram coaja de portocale, ghimbir, lemnul dulce, scortisoara, cardamon, ceai verde, menta, anason, cuisoare, etc. Pe langa adaosul aromatic al acestor ingrediente, cateva dintre beneficiile pentru sanatate ale acestora sunt: imbunatatirea functiei digestive, proprietati antibacteriene si antifungice, scaderea colesterolului, bun vascularizant, reducerea riscului de osteoporoza, stimularea metabolismului si adjuvant in pierderea in greutate.

 

 

www.fitnesscoffee.ro

 

1 Comentariu