0

Joi, 15 octombrie

Ora 19:00

Restaurant Satya

 

Cu ale sale roade delicioase si parguite, toamna este anotimpul aromelor copilariei. Ne amintim de gutuile coapte ale bunicii, de mustul dulce preparat din struguri proaspeti, de placintele cu mere si de prajiturile cu dovleac preparate in casa de mama. 

Toamna ne invita sa ne „adapostim” in caldura preparatelor gatite in cuptor, a bauturilor fierbinti si, adunati fiind de prin vacante si concedii, sa incepem sa acordam din nou timp familiei, celor dragi, cu care petrecem clipe pretioase in intimitatea caminului nostru.

Pentru ca momentele de neuitat sa stea si sub egida unor mese delicioase si sanatoase, Andra Dudea ne pregateste noi retete de sezon pe care le puteti testa si invata in cadrul acestui atelier de gatit raw. Vom gati urmatoarele:

1. Supa calda de dovleac cu linte

turmeric-pumpkin-antiinflammation-soup1-720x290

 2. „Risotto” de conopida cu dovleac marinat si icre de chia

Cauliflower-Rice

 

3. Bombonele cu dovleac

vegan-pumpkin-peanut-butter-balls-fb

 Workshopul va cuprinde:

  • Prepararea retetelor insotita de numeroase indicatii si secrete ale Andrei
  • Degustarea preparatelor
  • Sesiune de intrebari si raspunsuri

Andra Dudea este Chef Raw si autoare a blogului Amoraws:  Gastronomie cu viata – www.amoraws.ro

Alternativa raw-vegana este din ce in ce mai cunoscuta si mai acceptata de intreaga lume ca profilaxie impotriva afectiunilor si bolilor. Mai mult decat atat, datorita multitudinii de retete si combinatii de alimente care sunt descoperite pe zi ce trece, bucataria raw devine din ce in ce mai savuroasa si mai plina de surprize culinare neasteptat de gustoase. 

Cei ce aleg sa gateasca raw-vegan afla cat de gustoase si mai ales satioase pot fi aceste preparate si cat de mult este stimulata imaginatia si creativitatea prin actiunea de a gati si combina ingredientele intre ele.

Andra Dudea gateste raw-vegan pentru ea si fetita ei de ani de zile, iar prin intermediul experientei pe care a capatat-o ca Chef Raw, a ajuns sa cunoasca multe secrete si trucuri ale acestei bucatarii. 

In cadrul workshop-ului sau ne va dezvalui 3 dintre cele mai interesante retete de dulciuri si preparate, impreuna cu informatii proaspete din experienta personala si din campul stiintific al studiilor realizate in domeniu.

Va asteptam sa va bucurati de o noua experienta raw-vegana in care veti avea sansa sa gatiti retetele prezentate de Andra, sa stati de vorba cu ea si sa ii puneti orice intrebare legata de subiectele propuse, iar spre final sa degustati preparatele minunate pe care le-ati pregatit impreuna.

Participarea se face prin achizitionarea unui voucher in valoare de 30 de lei.

Rezervari:

office@satya.ro

0736.392.587

comment closed