0

Alchimie pentru Trup, Minte si Suflet
„Perle de cunoastere”

„E o fericire sa fii iubit. E una si mai mare: sa iubesti. Cine le are pe amandoua e mai presus de lumea timpului, mai tare decat soarta, mai tare decat moartea.”
Alexandru Vlahuta

1. Dieta bogata in alimente puternic antioxidante
2. „Esente in 7 minute” : Algele
3. Frecventele Rife si tonuri de vindecare a corpului. Exemplificare
4. Trezire de Suflet: Scrisoarea lui Al. Vlahuta adresata fiicei sale

 

Va asteptam joi 13 iunie, orele 19:00, in minunata atmosfera a ceainariei Satya, pentru a descoperi si dezvolta, impreuna, subiectele de mai sus. Participarea la eveniment este GRATUITA, conditionata doar de achizitionarea unui voucher in valoare de 30 Lei, care va putea fi utilizat, dupa incheierea expunerii, in restaurantul si ceainaria Satya.

Rezervari: 0736 392 587, 0736 392 586
Pentru inscriere eveniment Facebook 

Conferinta va fi sustinuta de Medic Camelia Rosu

 

1. Dieta bogata in alimente puternic antioxidante
In timpul activitatii fizice intense cantitatea de radicali liberi creste de peste 50 de ori ; …dar tot in timpul exercitiului fizic are loc cea mai importanta sinteza a antioxidantilor endogeni
Specialistii considera ca tocmai acesti radicali liberi sunt responsabili de aparitia bolilor arteriale, cancerelor etc
Radicalii liberi sunt tamponati eficient cat suntem tineri, dar cu trecerea anilor eficienta sistemelor de inactivare a acestora diminueaza
Radicalii liberi generati in interiorul organismului dauneaza la fel, ca si cei declansati de mediul poluat, membranei celulare, dar nu numai
Cand cantitatea de radicali liberi netamponati este mare, printr-o productie substantiala, suntem in fata fenomenului numit “stress oxidativ”
Antioxidantii sunt substantele care apara organismul de efectele daunatoare ale moleculelor numite radicali liberi
Antioxidantii dau culoare alimentelor – rosu pentru tomate, verde pentru broccoli, albastru – violet pentru afine etc.
Mai mult, se pare ca antioxidantii contribuie decisiv la prevenirea ridurilor si petelor care apar odata cu trecerea timpului, prin refacerea celulelor deteriorate de radicalii liberi si de trecerea anilor si reduc colesterolul din organism – principalul factor de risc pentru afectiunile de inima.
Exista mai multe tipuri de antioxidanti, fiecare avand prorietati individuale. Pentru a beneficia de toate proprietatile curative ale acestora este indicat sa adoptam o alimentatie diversificata, care va aduce organismului o gama variata de antioxidanti.

2. „Esente in 7 minute” : Algele
Algele sunt de fapt ”iarba de mare” (din latinescul: Algae)
Prin definitie sunt plante inferioare caracterizate prin prezenta clorofilei si raspandite in ape dulci, sarate si pe uscat.
Algele reprezinta cca. 70% din biomasa marilor si oceanelor si formeaza fitoplancton-ul care sta la baza nutritiei celorlalte organisme marine.
In urma fotosintezei, algele formeaza cea mai mare parte a oxigenului din apa respirata de animalele acvatice.
Pana in prezent, au fost inventariate peste 20.000 de specii de alge, a caror marime este diferita, de la cativa centimentri la 300 de metri.
Algele comestibile sunt folosite in bucatariile din China, Japonia, Coreea, Hawai.
Ele sunt consumate in mod traditional si in Europa, in nordul si vestul Irlandei, in Islanda, coasta franceza a Atlanticului si vestul Norvegiei.
Majoritatea algelor comestibile sunt de provenienta marina deorece cea mai mare parte a algelor de apa dulce sunt toxice.
Algele sunt capabile de a realiza procesul de fotosinteza cu ajutorul pigmentului care este frecvent clorofila sau fico-cianina. Astfel din apa, saruri minerale, CO2 folosind ca sursa de energie lumina solara si in prezenta pigmentului verde clorofila, sintetizeaza substante organice.

alge

3. Frecventele Rife si tonuri de vindecare a corpului
Tonurile de vindecare a corpului sunt un set de frecvente de sunet benefice create de Brad Johnson. Tonurile de vindecare ale corpului sunt modelate dupa efectele de cercetare stiintifica si efectele pozitive ale frecventelor Rife. Tonurile de vindecare ale corpului contin muzica ambientala meditativa, cu frecventa de vindecare adecvata incorporate in track.
Aparatul Rife este un instrument de cercetare. Acesta este utilizat de catre experimentatori pentru a ajuta la efectuarea de modificari chimice in organism. Multi l-au utilizat pentru a consolida sistemul imunitar. De asemenea si-a dovedit eficacitatea in tratarea multor afectiuni de sanatate
La sfarsitul anilor 1920 si inceputul anilor 1930 Dr. Royal Raymond Rife folosind un generator de frecventa, a aplicat frecventa la virusi si bacterii vii si a descoperit ca le-ar putea elimina. Datorita atentei sale documentari asupra acestui lucru, acum avem mai multe afectiuni in care putem experimenta cu incredere utilizand aplicatia de frecventa.

4. Trezire de Suflet:
Scrisoarea lui Al Vlahuta adresata fiicei sale
“Sa traiesti Mimilica draga, sa fii buna, sa fii buna pentru ca sa poti fi fericita! Cei rai nu pot fi fericiti. Ei pot avea satisfactii, placeri, noroc chiar, dar fericire nu. Nu, pentru ca mai intai nu pot fi iubiti si al doilea… al doilea, de! …………………….”

„Tot ce creeaza tace. Natura-si deschide florile ei în cea mai adancă tacere. Numai distrugerea vrea galagie. Nu e razboiul cel mai mare zgomot pe care-l face omul pe pamant?”
Alexandru Vlahuta

comment closed