1

Curs practic :

Terapia chakrelor

 

         Chestionar:

 „ UNDE ESTE BLOCATA ENERGIA, IN CARE DINTRE CHAKRE, DE CE?, CUM ?

Este un chestionar folosit In SUA pe baza completarii caruia se poate determina o dizarmonie in functionarea unei chakre urmand ca apoi sa ii fie restabilit acesteia echilibrul.
Pornind de aici, vom afla fiecare dintre noi (util indeosebi maseurilor, terapeutilor), cum se face practic conducerea energiei prin meridiane, transformarea ei, ruperea corzilor prin exercitii specifice.
De-a lungul celor 8 cursuri, vor fi predate mai multe tehnici de curatire a Chakra-elor, prin introspectii si meditatie, exercitii respiratorii si gesturi simbolice numite mudras.

         Metode si tehnici:

Pentru o curatire rapida (necesara, de altfel, fie dupa o baie intr-o  aglomeratie de oameni, fie dupa o sedinta cu sefii nu tocmai placuta, de regula) vom invata mai multe tehnici alternative de echilibrare, folosind, In functie de preferinta personala:  cristale, sunetele tibetane, muzica specifica, exercitii yoga, mudre, cromoterapie, aromoterapie, exercitii de respiratie, imagistica.
Astfel, fiecare chakra va putea fi curatata si echilibrata folosind metode de NATUROTERAPIE cum ar fi: SONOTERAPIA, CROMOTERAPIA, AROMOTERAPIA, REFLEXOTERAPIA, CRISTALOTERAPIA, TERAPIA PRIN YOGA , MEDITATIILE DIRIJATE.

       Necesitatea unor astfel de tehnici:

In vremurile actuale, putini dintre noi cunosc faptul ca de exemplu, depresia este simptomul dereglarii chakrei Muladhara sau/si Manipura, sau ca interesul excesiv al unei persoane fata de noi poate genera legaturi care ne vor epuiza (daca nu stim cum sa le gestionam corect, cum sa ne protejam, fara a rupe insa legatura cu persoana respectiva sau a afecta in vreun fel relatia cu ea).
Veti afla ca problemele emotionale, sau grijile financiare (forme- gand compulsive), sau framantarile legate de profesie sau de anumite necesitati, etc, duc la dezechilibrarea chakrei radacina, rupandu-ne de realitate, facandu-ne sa cautam fara succes solutii si conducandu-ne catre depresie.
Veti mai putea afla ca nevoia de control, de putere, dorinta de recunoastere, teama de a nu fi manipulat vor duce In mod cert la dureri de stomac, ulcer, probleme hepatobiliare s.a, produse prin dezechilibrarea chakrei Manipura sau plexul solar.
Si exemplele pot continua.
Maseurii si terapeutii vor afla, daca nu cunosc deja, care sunt aromele echilibrante pentru fiecare dintre centrii nostri energetici, chakrele.

Organizarea cursului:

Profesor: DAjna  (alias Doina Tanasescu)
Perioada: Cursul de va desfasura timp de 8 zile in sedinte de  2 ore / zi.
Locatie: Ceainaria Satya
Contact: Inscrieri la Satya tel: 0736 392 585, mail: office@satya.ro
Cost:  Fiecare sedinta costa 50 lei. Costul total al cursului este de 400 lei.
Important: Numarul de locuri fiind limitat, vor participa persoanele care achita la inscriere, jumatate din pretul integral al cursului.

Concluzie: Cursul nu este doar unul informativ, ci un instrumentar alternativ de profilaxie si curarisire, cuprinzand metode noninvazive si care, corect aplicate, conduc cert catre rezultate spectaculoase.

„Mai presus de cel care nu stie este cel care afla.

Mai presus de cel care afla este cel care aplica…”

ifeatures-03

 

1 Comentariu