0

maxresdefaultSambata, 20 decembrie

ora 20.30

restaurant Satya (etaj)

Ce acorduri ne pot umple sufletul mai mult decat cele care ne-au colorat copilaria si ne amintesc de motivele noastre de fericire, de multumire si de recunostinta?

Sorin Zlat Band are în componență trei membri și este de fapt o familie. Mihaela Lexa, vocalul trupei, are 23 de ani și este studentă la Master în cadrul Universității Naționale de Muzică din București, secția Canto Clasic.
Studiază muzica de la 7 ani, iar toți anii de studiu au dat roade începând cu 2009 când a luat Premiul Pentru Cel Mai Tânăr Interpret la Concursul de Interpretare Muzicală de Lied Românesc din Brașov.
În 2009 și 2010 a participat la Concursul de Operetă „Ion Dacian”.
2010 și 2011 o duce pe scena Festivalului de la Mamaia unde a participat la secția de Creație ca interpret și textier.
Sorin Zlat Junior are 26 de ani și a început să studieze muzica în clasa întâi. Primul intrument a fost vioara, după care a descoperit clarinetul și pianul. Pentru Sorin anul 2011 a fost plin de recompense și premii la concursuri și festivaluri internaționale. Alături de o altă trupă de-a lui „Sorin Zlat Trio” a câștigat Premiul Publicului pentru cea mai bună trupă și Premiul Pentru Cel Mai Bun Instrumentist în cadrul Concursului de Jazz de la Getxo din Spania. Tot în acest an, alături de aceeași trupă, a câștigat Marele Premiu la EUROPEfest 2011 secția Jazz.
Sorin Zlat Senior a absolvit și el Facultatea de Muzică din cadrul Universității de Arte „George Enescu” din Iași unde a studiat clarinetul. Dar marea să pasiune a fost saxofonul, dovedindu-se a fi un bun autodidact. Și el a fost premiat la Festivalul de Jazz din Sibiu acum mai mulți ani. Acum sperăm că v-am făcut să înțelegeți de ce ne lăudăm atât de tare cu trupa noastră și cu această ocazie vă invităm să sarbatoriti Anul Nou alături de noi și de trupa Sorin Zlat Band.

Sarbatori fericite cu sufletul plin!

Participarea se face prin achizitionarea unui voucher in valoare de 25 de lei.

Rezervari:

office@satya.ro

0736.392.587/0736.392.585

comment closed