0
unnamed (1)Ingrediente (2-4 portii)
  • Pentru ciuperci:
  • 4 ciuperci Portabello
  • 4 catei de usturoi
  • amestec de condimente verzi (oregano, coriandru, maghiran, etc)
  • sare de mare
  • piper
  • Pentru topping-ul de avocado:
  • 2 Avocado
  • sare de mare
  • piper
 
Preparare
  1. Incingeti cuptorul la 180 de grade Celsius.
  2. Puneti o foaie de copt intr-o tava.
  3. Spalati ciupercile si zdrobiti cateii de usturoi pe care ii asezati deasupra ciupercilor.
  4. Adaugati condimentele peste ciuperci (sarea, piperul si amestecul verde).
  5. Puneti ciupercile in tava si lasati-le la copt timp de 20 de minute.
  6. In timp ce se coc ciupercile, pregatiti sosul de avocado.
  7. Curatatia avocado de coaja, taiati-l in doua pentru a-i scoate samburele si zdrobiti-i cu o furculita intr-un vas.
  8. Amestecati pana devin piure.
  9. Adaugati sare si piper dupa gust.
  10. Cand ciupercile sunt gata, scoateti-le din cuptor.
  11. Scurgeti apa care s-a lasat in palariile ciupercilor.
  12. Adaugati un strat gros de pasta de avocado pe deasupra fiecarei ciuperci.
  13. Adaugati extra piper negru.
  14. Serviti-le pe paine prajita sau cu garnitura de orez basmatti.

comment closed