Ingrediente:
- 2 avocado copti
- 2 linguri ulei de nucă de cocos sau ulei de avocado
- 1/3 ceasca cu sirop de agave sau artar (sau miere pentru o versiune non-vegan)
- 3 curmale înmuiate în apă caldă timp de 15 minute și tocate
- 1/2 cana cu cacao pudră
- extract de vanilie 2 lingurite
- 1/2 cana cu lapte de migdale
Topping la alegere:
- fistic tocat
- sare de mare
- nuci tocate
- căpșuni proaspete
- zmeură
- frunze proaspete de menta
- banane feliate
- nucă de cocos mărunțită
Adaugati ingredientele intr-un blender in acesta ordine: ulei, curmale, miere, vanilie, jumătate de lapte, avocado, pudră de cacao. Se amesteca pana se omogenizeaza, aproximativ 2-3 minute. Se adauga laptele ramas până budinca are consistența dorită. Este in regula sa fie putin mai subtire deoarece se îngroșa după ce se baga la frigider si se raceste.
Se acopera cu toppingul preferat si se serveste!