3

Cu mare drag, va invitam la Satya, pentru noi experiente gastronomice si de cunoastere in acelasi timp!
Joi, 10 iulie, ora 19.30, in Ceainaria Satya, invitata noastra speciala si draga, Andra Dudea, Chef Raw si autoarea blogului Amoraws: Gastronomie cu viata, ne va fi alaturi pentru a incepe o incursiune in minunatul taram al deliciior Raw.

Rezervari: office@satya.ro sau 0736.392.587.
Participarea se face pe baza unui voucher in valoare de 20 lei.
Vezi evenimentul aici -> https://www.facebook.com/events/328422050648866

Ne va familiariza cu tot ceea ce inseamna Bucataria Raw si va aprinde in noi apetitul pentru puritate trezind in acelasi timp acel simt special gastronomic care ne poarta mainile catre cele mai reusite combinatii dar si spre manuirea cu har a ingredientelor spre a obtine simfonii de gusturi, culori dar mai ales mult-doritele efecte de regenerare a celulelor noastre.

Vom degusta apoi pe indelete, in cunoscutul stil Slow Food specific Satya, delectandu-ne simturile.
Am ales pentru voi, Martipanul Raw:

marzipan
Workshopul va cuprinde: 

 • Retea promisa cu tot cu micile ei secrete si degustarea deliciosului rezultat 
 • Informatii despre organizarea unei bucatarii raw  
 • Schimb de experienta  
 • Informatii teoretice despre beneficiile alimentatiei raw  
 • O mica surpriza din partea noastra la final! 

ALIMENTATIA RAW: Un nou stil de viata!

Este in natura lucrurilor ca oamenii sa evolueze si sa traverseze experiente care sa-i duca pe drumul catre Simplu si Natural. Odata ce am descoperit vegetarianismul, a urmat veganismul, iar acum descoperim gradat cata puritate aduce stilul de alimentatie Raw, adica crud.
Dar pe langa beneficiile de pastrare a starii de sanatate si de bine general, descoperim cu stupoare cat de delicioase pot fi preparatele raw, dar si cat de neasteptat de diversificate. Aproape ca putem regasi toate preferintele noastre culinare in delicatesele crude. Inventivitatea nestapanita a omului a creat si continua sa creeze retete nepretuite care fac din alimentatia Raw un stil de viata si o piesa de rezistenta in marea miscare Well-Being.

Asadar, vino alaturi de noi sa descoperim taramul magic RAW !

3 Comentarii

 1. Burcea Liliana spune:

  Ar fi util daca ati putea organiza cursuri/workshop-uri despre Bucataria Raw-Vegana si in zilele de vineri ale saptamanii, cand la job multi avem program scurt si putem ajunge in timp util.

  Multumesc!

  • Silvia spune:

   Inteleg ce spuneti, pe viitor ne vom stradui sa tinem cont si de acest aspect, insa deocamdata am ales ziua si ora desfasurarii workshopului in functie de disponibilitatea trainer-ului.

   Va multumim pentru interesul acordat activitatii noastre! Numai bine!