0

aebc6c8e8e3b705caf79221e80528454

Lamaia consumata sub forma de suc, limonada sau in salata ca dressing, are efecte extraordinare asupra corpului tau. Efectele benefice se datoreaza elementelor nutritive din compozitia acesteia: vitamina C, vitamina B, fosfor, proteine si carbohidrati. Contine flavonoide, substante ce au rol antioxidant si anticancerigen. Lamaia folosita in diverse forme preintampina declansarea diabetului, hipertensiunea arteriala, constipatia si are rol benefic si asupra dintilor si a pielii.

Unul dintre beneficiile majore ale bautului de apa cu lamaie este ca ajuta corpul sa piarda mai repede din greutate, actionand astfel ca un excelent remediu pentru slabit. Apa calda cu lamaie serveste ca „bautura perfecta de buna dimineata”, intrucat ajuta sistemul digestiv si face mai usor procesul de eliminare a reziduurilor din corp.

 

Beneficii ale apei calde cu lamaie

  • sursa excelenta si bogata de vitamina C, un nutrient esential care protejeaza corpul impotriva deficientelor sistemului imunitar
  • stimuleaza activitatea creierului si sporeste capacitatea de concentrare – datorita continutului de potasiu
  • scade tensiunea arterială
  • sursa de acid citric, potasiu, calciu, fosfor si magneziu

Sfat: incearca sa iti incepi ziua cu un pahar de suc cald de lamaie. Efectele lui purificatoare si vindecatoare se vor manifesta pe termen lung in mod pozitiv asupra sanatatii tale. Totusi este important de remarcat ca sucul de lamaie, atunci cand vine in contact direct cu dintii, poate ruina smaltul acestora. De aceea este recomandabil sa fie consumat diluat si sa iti clatesti temeinic gura dupa ce bei suc de lamaie.

Etichete: ,

comment closed