1

Pe parcursul celor doua ore de atelier, vom descoperi secretele Pastelor de casa impreuna cu Andie!

Vom primi raspunsuri la intrebarile legate de tehnici de gatit, si ne vom ospata copios din bunataturile gatite impreuna sub deviza: „Oricine poate sa gateasca… sanatos!”
La sfarsit, fiecare participant va primi retetele realizate in cadrul atelierului pentru a le putea reproduce si acasa.

Cu cine?
Cu Andie!

Cand?
Atelierul se va desfasura duminica, 18 mai 2014 – ora 11:00. Numarul maxim de participanti pentru atelier este de 15 persoane.

Unde?
La Casa Satya, situat pe Bulevardul Banu Manta 25, Bucuresti (langa fosta primaria a sectorul 1).

Cat costa si cum fac plata?
Costul este de 40 lei/persoana. Dupa efectuarea rezervarii (telefonic sau email), suma va trebui sa fie achitata in avans in contul Satya si confirmarea platii trimisa prin e-mail la office@satya.ro. Plata se va face pe numele participantului la curs, in contul RO56 BACX 0000 0008 9940 3000 – deschis la Unicredit Tiriac pe numele Satya Fusion SRL. Suma se poate plati si prin depunere in numerar la orice agentie a bancii Unicredit, in contul mai sus mentionat sau cash direct la Casa Satya. Rugam sa mentionati numele cursului la descrierea tranzactiei.

In limita locurilor disponibile, plata se poate face si pe loc, in ziua seminarului, inainte de inceperea acestuia.

Pretul include mancarea pregatita si o bautura precum si materialele de curs. La dispozitia participantilor vor fi puse ustensile pentru realizarea preparatelor.

Pentru rezervari si informatii suplimentare: Tel: 0736.392.585 sau office@satya.ro.

 

1 Comentariu