0

Alchimie pentru Trup, Minte si Suflet
„Perle de cunoastere”

„Alimentatia este baza sanatatii si a fericirii, fiind considerata de cei intelepti o adevarata arta a vietii” – George Ohsawa

1. Titani ai nutritiei si metodele lor: Dr George Ohsawa, Dr Ernst Gunter, Werner Kollath, Robert Young, Rudolf Breuss, Dr Max Gerson (partea I)
2. Subconstientul catre lumina (partea I)
3. Despre curajul sufletului: a fi OM – Rudyard Kipling

Va asteptam duminica 31 martie orele 16:30, in minunata atmosfera a ceainariei Satya, pentru a afla impreuna raspunsurile la aceste intrebari. Participarea la eveniment este GRATUITA, conditionata doar de achizitionarea unui voucher in valoare de 20 Lei, care va putea fi utilizat, dupa incheierea expunerii, in restaurantul si ceainaria Satya.
Rezervari: 0736 392 587, 0736 392 586

Aici aveti evenimentul pe Facebook: http://www.facebook.com/events/543473952364353/

Din fericire, exista printre noi oamenii, spirite indraznete, puternice si daruite care deschid calea cunoasterii, isi ofera intreaga existenta studiului, cercetarilor si vindecarii, se pun in slujba binelui si servesc umanitatea.


Fara aceste spirite remarcabile am fi inimaginabil de saraci. Ei sunt deschizatorii de drumuri, sunt corifeii, sunt modelele noastre si sunt adevaratii vindecatori ai trupurilor si sufletelor noastre. Ei ne aduc intelegerea si eliberarea de ignoranta prin tot ceea ce este natural, firesc si simplu.
Ne ramane doar sa-i cunoastem, sa le asimilam mostenirea, sa ne croim vietile dupa principiile esentiale descoperite de ei si astfel sa traim cat mai exemplar.
Este mult? Este greu? Poate! Dar ceea ce este sigur este ca merita!
Orice stradanie este rasplatita!

Constantin Brancusi spune: „Orice energie trimisa in Univers nu ramane fara raspuns”

1. Dr G.Ohsawa, medic japonez, care in urma cercetarilor si vietii sale tumultoase traversata de cateva boli de care reuseste totusi sa se vindece singur, a creat un sistem de nutritie prin care si-a ajutat bolnavii sa se recupereze si pe cei sanatosi sa-si amplifice starea de bine si vitalitate.
Macrobiotica („macro”: lung si „bio”/”biot”: viata) desluseste secretele longevitatii si propune solutii si principii de alimentatie simple si bazate pe alimentele esentiale oferite de natura.
Dr Ohsawa ramane in istoria Japoniei prin recuperarea multor bolnavi afectati de patologii severe in contextul sindromului de iradiere dupa al doilea razboi mondial. Metoda sa merita sa fie cunoscuta si aplicata caci este si astazi la fel de valabila si eficienta.

2. Subconstientul uman este un rezervor abisal al trairilor noastre si pe cat de puternic si necunoscut este, pe atat de hotarator, aflandu-se, fara macar sa ne dam seama, la carma vietii noastre, in spatele unui procent uimitor de mare din deciziile noastre.
Subconstientul uman este responsabil de re-actiunile noastre, si doar constientul este cel raspunzator de Actiunile noastre! Avem pretentia ca suntem liberi si intotdeauna alegem doar ceea ce vrem noi, dar, din nefericire, traim o iluzie, caci realitatea este alta.
Pe masura ce cunoastem si descifram tainele subconstientului si pe masura ce scoatem la lumina propriul subconstient, sfera constienta se extinde si putem spune ca incepem sa ne luam in maini fraul vietii si responsbilitatea Constienta a propriilor decizii.
Este un proces fascinant si calea de a deveni cu adevarat Oameni integri care sa poata construi o viata si o societate normala si sanatoasa.
Asadar, sa deschidem drumul catre subconstient si cu faclia cunoasterii sa luminam din ce in ce mai mult abisurile care ne atrag fara voia noastra;
Caci acolo unde este lumina, intunericul se spulbera de la sine!

3. Laureat al premiului Nobel pentru literatura in 1907, Rudyard Kipling, este autorul unui poem –manifest care pledeaza pentru Curajul de a fi Om in care descrie si arta de a realiza aceasta. In cuvinte putine si incarcate, exista un mesaj adanc si maret de simplu!

 

alimentatie-sanatoasa
Este unul dintre cele mai frumoase indemnuri pentru umanitatea aflata astazi in impasul vietuirii inalte si o duioasa poveste despre relatia cu propriul suflet in contextul vremurilor!

 

 Articol publicat de Medic Camelia Rosu

 

comment closed